SKIRT ALERT

Isabelle van Bel’Etoile kreeg het opnieuw voor elkaar: een doordacht basispatroon lanceren waar DIY-land supercontent mee zal zijn. En wat nog beter is… het is niet één maar het zijn er drie (een mini, midi en maxi versie) met bovendien de varianten in tunnelkoord met elastiek of aangestikte sierelastiek én nog optionele zakken erbij. Alsof dat niet volstaat, is dit patroontje ook nog eens gratis beschikbaar op haar website. Merci, Isabelle!

Ik testte de mini-versie in maat 110, geheel volgens het patroon. Ik maakte dit snel-klaar rokje zonder zakken en met aangeknipte elastiek-tunnel in een iets dikkere velours. In de definitieve versie die Bel’Etoile publiceerde (en die je hier kan downloaden) werd het rokje iets korter en iets minder breed. Het bloesje is een Emma-truitje in een heerlijke french terry van chat chocolat met hierop een monstera-blad geappliqueerd in flexfolie.

Meer applicaties vind je ook terug bij deze t-shirts!

Een gedachte over “SKIRT ALERT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s