2 + 1 =

Deze week werd Emil één maand oud. Moeilijk in te beelden dat dit klein pakje liefde hier nu op mijn arm 32 dagen geleden nog dat stampertje in mijn buik was… En intussen geraken we wat gewend aan elkaar – en dat geldt voor het hele gezin. Want al zijn we over de wolken van geluk, het blijft toch ook wel wat draai zoeken in het begin. 

Maar al zijn de nachten kort en weegt de vermoeidheid af en toe door, er is toch vooral veel trots wanneer ik kijk naar onze kroost. Grote zus is laaiend enthousiast met ‘haar klein schatje’. Grote broer doet zijn best om zacht te aaien en heeft nu ook ‘beebieeee!’ aan zijn vocabularium toegevoegd. En wij proberen elke seconde van die vluchtige babytijd goed in ons op te nemen.

Met Emil erbij is er ook een lijveke extra dat gekleed mag worden. En natuurlijk is het verleidelijk om ze allemaal in eenzelfde tenuetje te steken. Voor de broekjes van de jongens greep ik terug naar een all-time favorite: de Oliver pants. Om toch een twist te geven, verbreedde ik het patroon een halve centimeter zodat een vouw kon worden ingenaaid. Ik zette onderaan ook geen boorden aan maar legde de zoom gewoon om. Zo wordt het model iets gekleder maar nog steeds even comfortabel en draagbaar boven de katoenen luiers. Zus kreeg een rok met dito plooitjes. 

De t-shirtjes zijn fons-shirts waarop ik met flexfolie en de silhouette cameo hun namen zette. De maat voor Emil is niet voorzien op het patroon van wensje sofie maar verkleinde ik zelf. Omdat zo’n boreling niet zo makkelijk aankleedt, maakte ik op de rug een knopenpad met drukknopen van elvelyckan.

Leuk dat je kwam kijken en lezen. Misschien wil je wel verder doorklikken naar Emils geboorteverhaal

Een gedachte over “2 + 1 =

  1. Pingback: SKIRT ALERT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s