fluffy friday

2018-09-27-13-34-56Een hele tijd terug kocht ik een fluffy stofje bij de stoffenkamer in oud-roze. En telkens wanneer grote zus de stof zacht, vroeg ze wanneer ik er iets mee zou maken. Met de warme-chocomelktijden in aankomst, leek een trui perfect.

Nu blijkt stikken van faux-fur – de mooie nickname van de fluff – geen evidentie :). Het knippen, eerst en vooral, resulteerde in een bureau vol pluis. Bij het spelden legde ik de vacht overal naar de binnenzijde maar ook daar kruipt wel wat tijd in. En speldjes om de 2cm. zijn niet overdreven wil je die pluis in bedwang houden.

Maar goed, het resultaat is er! De boorden werkte ik af met een restje stof van dit kleedje. Bijpassend maakte ik een rokje met een prachtige double gauze van kokka die ook al even wachtte op een bestemming. De gebruikte elastiek van see you at six en de bronzen paspel sluit zo ook wat aan bij het brons van de mouw-, hals- en tailleboord van de trui.2018-09-27-13-32-212018-09-27-13-31-092018-09-27-13-34-432018-09-27-13-30-57

Dankjewel voor je bezoek!

Naar meer Handmade Happiness in stof van Helen B

Een gedachte over “fluffy friday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s