O is for…

Kleine broer heeft het stappen bijna door maar kruipt toch nog heel wat op zijn knietjes rond… en zo kunnen er niet genoeg broekjes zijn. Het stofje van Froy en Dind lag al even te wachten op een bestemming. Het is een gebreide stof (die trouwens nu ook weer in de zomercollectie zit). Bij de zakken en boorden, draaide ik de stof van richting.

2018-01-05 13.08.45

Voor de sweater gebruikte ik een gratis patroon van Brindille & Twig – de ringer tee. Het stofje is een dikke, okerkleurige tricot met relief in verwerkt. Aanvankelijk leek het wat eenvoudig dus borduurde ik de eerste letter van kleine broer met zesdraad. Ik leerde deze techniek bij het atelier van Eva V, enige tijd geleden. De contour werd in stiksteek gedaan en vlakvullend ingekleurd met een dubbele kettingsteek.

IMG_20180120_134546.jpgimg_20180120_134745.jpgIMG_20180120_135217.jpg2018-01-05-13-17-14-e1518212500923.jpg

 • Patroon sweater: Ringle Tee Brindille & Twig
 • Stof sweater: artevelde stoffen Gent
 • Patroon broek: legging Knippie april/mei 2017
 • Stof broek: Froy en Dind via de Stoffenkamer
 • Borduursel: Veritas – 6-draad zwart

Lees verder…

3 gedachtes over “O is for…

 1. Mooie outfit! Kleur van de trui is echt heel mooi!
  Die broeken vliegen hier de kast uit en wasmachine in. Hier is er ook een kleintje druk aan het oefenen met stappen en gaat eigenlijk best goed, ze staat stevig maar als je de handjes loslaat, dan vertrouwd ze het niet meer en gaat zitten 🙂

  Like

 2. Pingback: A la rentrée!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s