Pandamania

IMG_20171125_173500_187.jpg

Ursa Major is fan van grote en kleine beren en zwart-wit kleertjes bleken al vaker goeie passtukken in de kleerkast van onze kroost. Ik moest me dan ook inhouden om niet meer dan twee meter te bestellen van deze pandastof.  De eerste halve meter werd een comfy panda-outfit voor kleine broer.

Easy does it – met de patronen van de fons-sweater en de oliver pants. Ook voor grote zus gebruikte ik het fons-patroontje eerder voor een t-shirt. De hier gebruikte pandastof is een fijne jacquard die heel leuk werken is. Een eenvoudig zwart t-shirt personaliseerde ik voor onze knuffelbeer met een wit borduursel in zesdraad zodat de outfit compleet is.

img_20171124_120212.jpgIMG_20171124_120236.jpgIMG_20171124_115912.jpg

Lees verder

2 gedachtes over “Pandamania

  1. Pingback: my first backpack

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s