hoog knuffelgehalte

2017-11-18 13.16.17.jpg

De eerste koude vroeg om een snel-klaar jasproject. Bij Esther van Van Jansen zag ik deze zomer de Grand’ourse van Ikatee verschijnen – in een lieflijk roze-gestreepte versie. Het patroon werd meteen besteld. Door de raglanmouwen en omdat er geen rits aan te pas komt, kan je op een dag doorwerken een jas in mekaar steken.

2017-11-18-13-30-41.jpg

Voor dit winterjasje kocht ik online een grijs-groene borg. Door de warme buitenkant, leek een bijkomende tussenvoering me niet nodig. Voor de binnenzijde paste deze groene double gauze van de stoffenkamer perfect.

2017-11-18 13.16.03.jpg2017-11-18 13.31.21.jpg

De sluiting is voorzien met knopen maar daarvoor is de borg niet helemaal geschikt – dan maar houtje-touwtje voor het duffelcoat effect. Je kan deze knopen kant en klaar kopen met een lederen lapje eraan maar voor deze jas vind ik deze zelfgemaakte houtje-touwtje zonder leder lapje iets minimalistischer.

2017-11-18 13.12.59.jpg

Om op te eten, toch? 🙂

Verder lezen

Een gedachte over “hoog knuffelgehalte

  1. Pingback: Pandamania

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s