ursa major

IMG_2729

Voor het geboortekaartje van Kleine broer tekende ik een beer onder de sterrenhemel. Hij werd geboren met ‘kleine stappen, grote dromen’ als leus. Voor zijn mobiel gebruikte ik een metaaldraad-fotomobiel. De klemmetjes gingen eraf zodat wolken, bergen en – uiteraard – de beer in de plaats konden worden gehangen. Voor de hangers gebruikte ik restjes stof. Berensnuitje en -ogen werden met flockfolie gemaakt.

 

 

3 gedachtes over “ursa major

  1. Wat een eer valt me te beurt… ik plaats als allereerste een berichtje op je allereerste blogpost! Wat heb je er een mooie plek van gemaakt, helemaal in dezelfde stijl van al die prachtige kledingstukken die je maakt voor je twee schatten.
    Lieve knuffel en tot snel (in virtual en/of real life )
    Charlotte

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s